Month: September 2018

Guyon tukang becak di Pasar Beringharjo Jogja

Guyon tukang becak di Pasar Beringharjo Jogja

Nyang-nyangan Rego Becak Ceritane mbah putri bar blonjo neng pasar Beringharjo, mulihe pengin numpak becak. Nyang-nyangan karo tukang becake. Simbah: “Pak, 5.000,- purun nggih ?”. Tukang becak: “Oh dereng saget, 10.000 mawon mbah..” Simbah : “Emoh ah, 5.000 wae to…!!! Mengko tak duduhi dalane, ben cepet tekan omahku yoo…” Tukang becak: “Mboten saget mbah… Nek…

Read More Read More